fredag den 24. juni 2011

Sommer og status.

Gad vide hvad det ender med at denne blog skal bruges til?! Rejsen efter Buster er jo lissom overstået. Men på en eller anden måde er jeg igen grebet af lysten til at dokumentere lidt en gang imellem... hensat til "gamle dage" da 123hjemmesiden blev opdateret ofte - lige indtil den pludseligt ikke blev det mere! Hmm...

Siden sidst har kusine Maja holdt sin første runde fødselsdag! Det er stort! 10 år! Hun havde inviteret til udendørs fest med bål-mad og mulighed for at teste egne evner og mod ud i de motoriserede køretøjer! En skøn fest med vind i håret og sol på næsen!

En ombygget golfvogn kan holde børn beskæftiget meget længe!!!

Aldrig for gammel til at sidde bag på sin far! ;o)

Onkel Søren og mormor på to hjul!

Christian og onkel Søren på to hjul!

Det er da flot! Tillykke Maja!


Efter Majas fødselsdag satte vi snuden mod Grenå! Meteorologerne havde snakket om sommer hen over Kr. Himmelfart, og de holdt hvad de lovede! Campletten OG badetøjet er blevet luftet!





Og så har Hugo og Emil hygget mere end én gang på det seneste! Det er stadig forunderligtat opleve, hvordan de to nærmest befinder sig i en symbiose! Og mærkværdigt hvordan vi, deres familier, kan blive ved med at forundres over det! Det er bare som om, der er en flig af noget større hver gang! Noget de altid har kendt og som vi andre får lov at opdage lidt hen ad vejen! De er i sandhed hinandens soulmates!

SÅ lækre...!!!

Og SÅ store - hvordan det så end skete!

I dag var det sidste dag i 0. for Christian! Næste gang han skal slæbe skoletasken med, går han i 1. klasse! Det er faktisk ret vildt! Men vildere er det, at den skræmte dreng, der havde ondt i maven over alt det nye der ventede, da det var første skoledag for 10 måneder siden, nu har styr på hele verden! I vert fald den verden, der handler om kammerater, skole, fodboldtræning, fritter og at være en sej, klog og følsom gut på 7 år! Fejrede dagen med en tur i Regnskoven alle fire.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar