fredag den 19. august 2011

In loving memory.....

Det er tiden for store ting og store følelser!


Disse to overnaturligt søde væsner flyttede ind hos os i søndags! Snubbi og Ninus! 9 uger gamle og ifølge den dyrekyndige i butikken to hunner! Intet er for godt til sådan et par nye familiemedlemmer, som har været ventet og plaget om i flere år, så der er nu 30 m2 løbegård - med en flisedel og en græsdel selvfølgelig - samt et bur i to etager til fri afbenyttelse! Vi havde ikke flere værelser inde i huset, så vi tænkte vi hellere måtte "bygge til"!


I mandags var det så atter første skoledag!!! Denne gang for en dreng, der føler sig ret stor... At starte i 1. klasse er jo ensbetydende med, at der er nogen der er nye og mindre!
Men jeg må jo give ham ret; Han ER faktisk ret stor!!!! Har styr på 7 nye fag, 5 nye lærere, lektier i form af sider i læsebogen fra dag 3, osv osv! Seje dreng!


Og ham der den store drengs lillebror... han er faktisk også ret stor og ret sej! Ud over at huske sin mors tlf.nr. udenad og være så god til at tage sig af alle de nye små i børnehaven at alle taler om det, så er han også startet med at gå til fodbold! Og er vild med det!!! Seje fyr!


Men i dag da vi kom hjem, var smilene ikke så store...
Vi holdt Ninus´ begravelse sammen med mormor og morfar, som var kommet forbi for netop at se de nye kaniner. Ninus må have været syg da vi fik hende... Nu er hun begravet nede i haven og morfar og Emil har talt om, hvordan stenen, der skal på, skal se ud.
Øv! :o(

Snubbi her har det godt - vi må snarest have fat i en ny legekammerat til hende!


1 kommentar:

  1. Nårhhhh så søde - både drenge og kaniner ;-)
    Sorg og glæde går hånd i hånd - livets barske realiteter for små/store drenge. Håber I får en fuldgod erstatning snarest.

    SvarSlet