torsdag den 24. marts 2011

Dagen før dagen før....

Nu skal vi kun sove to gange...! I hvert fald er det det Christian i dag har fortalt mig i telefonen! Og for hans vedkommende er det jo helt korrekt! Krydser fingre for at det også nogenlunde kommer til at holde stik for os andre, men vi sætter ikke næsen op efter for meget. I hvert fald ikke natten mellem fredag og lørdag i ca. 10 km. højde...

I dag har den stået på varm køretur til Pretoria for Buster-familien og den anden familie her. De skulle hav e lavet danske pas til de små på den danske ambassade. Bagefter skulle Hugo hen og besøge sit gamle børnehjem, som ligger tæt på ambassaden. En tur man overvejer meget med en snart 4½ årig. Men Hugo har været rigtig godt forberedt og var glad da de kom tilbage. Måske Maja skriver mere på et tidspunkt. Synes det tilkommer moderen og ikke tanten. :o)

Imens har tanten ordnet lidt ærinder. Tog en taxa til Eastgate og Park Meadows og samlede sammen i indkøbsvognene. I flæng kan nævnes; Lidt mere Nan til de to små her på Beryl Street, sponsorgaver til Impilos børnehjem i form af Nan og bleer for familie derhjemme, en manglende gave fra Busterfamilien til "en i Dk", gavepapir til de ekstra fødselsdagsgaver til brødrene Marhauer! Og så rendte jeg ellers rundt efter små Sydafrikanske kageflag. De er øjensynligt udgået af sortimentet siden vi var her sidst. Må kunne findes på en netshop når vi kommer hjem (rygtet vil nemlig vide, at Emil stort set havde brugt alle dem vi havde derhjemme til hans kagemand i går!).
Det har været en varm dag for både shopping og køreture - 32 grader midt på dagen!

I aften er sidste aften vi alle spiser sammen. Den anden familie her skal først hjem på lørdag. Så Manuel er lige nu ved at forberede en grillfest af de kendte standarder! Det bliver hyggeligt! Og lidt vemodigt!

I skal da ikke snydes for billeder af min dag i dag! ;o)





Ingen kommentarer:

Send en kommentar