torsdag den 10. marts 2011

Torsdags-trængsler

Det er ikke nemt at befinde sig i Danmark på en kold regnvåd torsdag mens der sker store store sager i Sydafrika! Jeg er ikke helt sikker på jeg har været nærværende i dag. Tankerne er vandret mellem erindringer om vores egen henterejse for fire år siden og forestillinger om hvordan det gik Maja, Erik og Hugo som har mødt Buster for aller første gang i dag!
Dagens begivendhed langt langt væk har også sat dagsordenen herhjemme. Allerede i morges på vej til skole og børnehave kunne Christian bedyre at han savnede Hugo så han havde ondt i maven! Emil ville lige endnu en gang sikre sig at jeg græd af lykke da vi fik ham. Og inden vi fik startet dagen havde vi allerede aftalt at vi til aften ville kigge alle vores billeder fra Sydafrika. Som sagt så gjort! Begge mine poder ligger nu i deres senge med et smil på læben...
Tør kun lige nævne meget vagt, at vi har smugkigget billeder af dagens samlede Buster-familie allerede og det er et fantastisk syn!!! :o)


Et nostalgisk tilbageblik fra vores egen tur - brødrene Marhauer Thomsen holder godt fat i hinanden den dag vi hentede Emil...

Nårh ja og nu ser de så sådan ud - sover længe, svarer igen, spiller Nintendo og synes at alt er mega eller psyko! De er nu så søde når de er små...! ;o)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar