søndag den 13. marts 2011

Weekend holder max!

I hvert fald den vi lige har haft!
Fødselsdagsfesten gik godt! Fodboldstævnet som Christian lige nåede inden gæsterne kom, gik kanon! Ænderne syntes det brød, Lars kom med, smagte skønt! (Børnene havde han "mistet" på vej hen i parken, da de smuttede ind til en legekammerat i stedet!) Thumbs up for at du gennemførte den børnevenlige (åbenbart ikke børnekrævende) aktivitet Lars! Hahahahaha.........
Kusinerne Maja og Camilla ville ikke med hjem efter fødselsdagen, så de blev og overnattede og de fire unger har hygget indtil i eftermiddag. Legene har haft en tendens til at udspringe af den flyvemaskine, som Emil fik... Bl.a. kan vi berette at Camilla har været i Sydafrika og hente en lille søn! :o)

Vi lader billederne tale...







Hyper fordi klokken er langt over min sengetid??? Mig???? Naaaarj!!!!



Natte-hygge!

De stod klar og spændte der i ankomsthallen!

Og så kom de! Camilla og hendes lille nye søn fra Sydafrika! Ikke et øje var tørt! (Men Emils knæ lidt ømme, mente han!)

Ja sådan er verden så hjemme hos os! Ud over at den ellers så kendte leg far-mor-og-børn, som den naturligste ting i verden indbefatter en tur i lufthavnen, så kan også i flæng nævnes samtaler over skype mellem kontoret og stuen! Vi hygger! Og er vist snart ved at være klar til mors exit...

3 kommentarer:

  1. Dejligt at se Mette-mus. Det er rart for mig, mor-snatcheren, at se at dine kæmpestore unger (Emil ligner en på tolv på billedet) er blevet fejret med manér.

    Mys.

    SvarSlet
  2. Så klar, velforberedte og søde de drenge er! Dejlig leg og dejlige billeder :-)

    SvarSlet
  3. Åhhh hvor er de gode - det lyder helt klart som om de er ved at få styr på det.

    Knus fra V.

    SvarSlet